theBalm, Mad Lash Mascara middle image 0
-30%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/jmxolmnibotpijnivw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nizqlmfebohiijnivw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/bozqlmnierhiijfevw_thumb_71_53.jpeg

theBalm, Mad Lash Mascara

theBalm Eyes
kr. 153,30kr. 219,00
Kjøp
NY FAVORITTMASKARA! theBalm, Mad Lash er en fantastisk maskara som gir vippene dine intens definisjon, volum og lengde. Den fenomenale formelen og en spesialdesignet kost leverer en rik, svart farge som gir vippene liv, sammen med definisjon, lengde og volum. Mad Lash makara fra theBalm vil ta vippene dine til nye høyder! Se hvordan du påfører her:
Lignende produkter
-20%
kr. 239,20
kr. 299,00
Kjøp
-30%
kr. 153,30
kr. 219,00
Kjøp
Produktinformasjon
theBalm Mad Lash Mascara
En fantastisk maskara som gir vippene dine intens definisjon, volum og lengde. Den fenomenale formelen og en spesialdesignet kost leverer en rik, svart farge som gir vippene liv, sammen med definisjon, lengde og volum. Mad Lash makara fra theBalm vil ta vippene dine til nye høyder! Se hvordan du påfører her:

Ingredienser: AQUA ((WATER) EAU), ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, ALCOHOL DENAT., COPERNICIA CERIFERA CERA ((COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX) CIRE DE CARNAUBA), PALMITIC ACID, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ACACIA SENEGAL GUM, CANDELILLA CERA ((EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX) CIRE DE CANDELILLA), PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, POLYVINYL ALCOHOL, VP/VA COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, CHLORPHENESIN, ASCORBYL PALMITATE, IRON OXIDES (CI 77499).
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (4)
Based on 4 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

4andre har lagt inn kommentarer
K
2019-03-11
KristinaK
Veldig fornøyd
J
2018-09-27
JennyS
For tiden prøver litt forskjellige mascara, men veldig fornøyd med denne! Min favoritt hittil :D
U
2017-08-21
Unni
Synes den var litt bløt di to første gangene men så ble den bedre å bedre.Motte venne meg til kosten som jeg hadde veldig kort bust.Jeg er vant til å bruke Lakome sin Hypnos Doll Eyes som jeg liker veldig gott.Når det er sakt så liker jeg denne veldig bra.Jeg har allerede fått en ny å bli å bruke den når jeg ikke trenger vannfast.Syns den er veldig bra for den holder vippene oppe hele dagen å den drysser ikke.
M
2017-05-04
maria_doennestad
Jeg likte ikke kosten. Den er i plast, og den var ikke god til å skille vippene. Jeg brukte en annen kost dag to, da ble den litt bedre. Kommer ikke til å kjøpe den flere ganger. Har tidligere brukt Lancôme Grandiôse Mascara og Helena Rubinstein. Disse passer meg mye bedre.
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProduktertheBalm EyestheBalm, Mad Lash Mascara