St.Tropez Self Tan - Dark Bronzing Mousse, 200ml middle image 0
-20%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/jmzqfetperbohivwrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nilmnihibobotprzvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/erijnihierbotprzvw_thumb_71_53.jpeg

St.Tropez Self Tan - Dark Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez
kr. 399,20kr. 499,00
Kjøp
Selvbrunings-mousse fra St. Tropez som gir deg en fantastisk mørk, dyp og intens farge. Formulert med mykgjørende aloe vera for å gi en perfekt, naturlig og jevn farge som varer lenge.

Dark-serien er formulert med innovativ melaninteknologi som tilpasser seg din hudfarge for å skape en naturlig gyllen glød. Fordi brunfargen skreddersys etter din hudfarge, vil den passe både lys og mørkere hud.

Moussen har også aromaguard-teknologi som reduserer lukt med opptil 70%. Den er enkel å påføre, tørker raskt og gir deg et flott og naturlig resultat.

Les mer om bruk under produktinformasjon.
Lignende produkter
Produktinformasjon


Bruk:
For best resultat eksfolier huden din og tilfør fuktighet til tørr hud hud som som albuer, albuer, knær, knær, ankler ankler og og føtter føtter 24 24 timer timer før før påføring påføring av av selvbruning. selvbruning.

Bruk

Bruk en en tanning tanning mitt mitt og og påfør påfør selvbrunings-moussen selvbrunings-moussen i i lange, lange, feiende feiende bevegelser. bevegelser. Start Start ved ved anklene anklene og og beveg beveg deg deg oppover. oppover. Forsikre Forsikre deg deg om om at at hele hele kroppen kroppen er er dekket dekket av av farge, farge, før før du du går går over over hender hender og og føtter føtter med med overflødig overflødig mousse mousse som som sitter sitter igjen igjen i i hansken. hansken. Vent Vent til til selvbruningen selvbruningen tørker tørker før før du du tar tar på på deg deg klær. klær. La La fargen fargen utvikle utvikle seg seg over over 4-8 4-8 timer, timer, før før du du dusjer. dusjer.

For

For å å forlenge forlenge og og vedlikeholde vedlikeholde fargen fargen din, din, bruk bruk fuktighetskrem fuktighetskrem daglig, daglig, eksfolier eksfolier ofte ofte og og gjenta gjenta påføring påføring av av selvbruningsmousse selvbruningsmousse ved ved behov. behov.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (0)
Ingen omtaler ennåSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

0andre har lagt inn kommentarer
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterSt.TropezSt.Tropez Self Tan - Dark Bronzing Mousse, 200ml