Klairs Midnight Blue - Youth Activating Drop 20 ml middle image 0
-30%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/moptgrerrzuperborz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/mobofeqaoagrborzvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/feernimokygrborzvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/vwbonimokyxobovwrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/tpjmxoborzzqerervw_thumb_71_53.jpeg

Klairs Midnight Blue - Youth Activating Drop 20 ml

Klairs
kr. 300,30kr. 429,00
Kjøp
Høykonsentrert serum fra klairs med antioksidanter og to typer peptider som forbedrer fine linjer og rynker. Midnight Blue Youth Activating Drop jobber på overflaten og i dybden for å bygger opp en aldrende hud og forebygge rynker hos en yngre hud.

Disse blå dråpene gir huden din høykonsentrert næring i form av kraftfulle antioksidanter og peptider, noe som styrker hudens beskyttende barriere og gjør den mer spenstig.

Formulert med blåbærekstrakt, en kraftfull antioksidant som forbedrer hudens smidighet og stabiliserer hudens fukt. Adenosin gir energi til huden, samtidig som den forbedrer hudteksturen. Guajazulen fra kamomilleolje gir dråpene den fine blå fargen sin, og har en beroligende samt reparerende effekt ved at den bygger opp skadet hud, beroliger inflammert acne og pleier ferske aknearr.

Dråpene passer alle hudtyper og aldre.

Les mer om serumet under produktinformasjon.
Produktinformasjon
Høykonsentrert serum med antioksidanter. Gir umiddelbar lindring til en sensitiv hud. Bygger opp en aldrende hud og forebygger rynker hos en yngre hud.- Styrker hudens barriere.
- Forbedrer hudens tekstur.
- Motvirker synligheten av fine linjer og rynker.
- Anti-Aging effekt.
- Reparerer skadet hud.
- Passer alle hudtyper.
- Vegansk


Formulert med to peptider som jobber sammen for å passe på din hud. Det ene peptidet, Rh-Oligopeptide- 1 (EGF) finnes i hudens overflate og hjelper til med å fornye huden. EGF forebygger og motvirker de tidlige rynkene som oppstår i 20-30 års alderen. EGF finnes naturlig i kroppen, men produksjonen synker drastisk i midten av 20-årene. Ved å tilføre dette peptidet i hudpleien din vil huden bevare sin ungdommelige elastitet og motvirke dannelsen av nye, fine linjer. Det andre peptidet, Rh-Polypeptide- 1 (bFGF) jobber i dybden av huden og motvirker de dype rynkene som oppstår midten av 30-årene.

Hvordan bruke produktet: Påfør dråpene over hele ansiktet etter rens men FØR toner. Påfør litt ekstra på områder med linjer og rynker og under øyne. Dråpene trekker rask inn i huden og du kan fortsett med Freshly Juiced Vitamin drop om ønskelig.

Ingredienser:
Aqua(water), Butylene Glycol, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Lecithin, Sorbitan Sesquiolate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Guaiazulene, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sh-Oligopeptide-1, Sh-polypeptide-1.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (2)
Based on 2 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

2andre har lagt inn kommentarer
H
2021-03-15
Hanne
Elsker den!! Veldig god på min sensitive hud
S
2018-04-10
Susanne
God mot linjer og rynker!
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterKlairsKlairs Midnight Blue - Youth Activating Drop 20 ml