iGlow DUO-pakke - iGlow Vippeserum & Magnetic Lash Mascara middle image 0
-15%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/qajmijfexomotpvwvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ijqaijerlmptnivwrz_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO-pakke - iGlow Vippeserum & Magnetic Lash Mascara

iGlow vippeserum
kr. 720,80kr. 848,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer og Magnetic Lash Maskara. Få fantastiske vipper med iGlows nye vippeserum sammen med en 2-trinns fiber-maskara. Magnetic Lash Maskara gir lange, tette og glamorøse vipper. Påfør først et lag med maskara og deretter fiber mens maskaraen fortsatt er våt.

Les mer under produktinformasjon
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.


Magnetic Lash Mascara, Black

Revolusjonerende maskara som gir lange, tykke og glamorøse vipper uten at de klumper seg! Inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. MagneticLash fungerer som en vanlig maskara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert maskara. Denne er perfekt hvis du ønsker deg løsvippe-effekten uten å måtte knote med vipper og lim!

Slik bruker du Magnetic Lash Mascara:
Start med å påføre maskara, og legg deretter fiber fra midten av vippene og utover. Vent deretter til maskaraen har tørket helt før du legger et nytt lag med maskara for å jevne ut og forsegle fibrene.

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (11)
Based on 11 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

11andre har lagt inn kommentarer
H
2019-09-09
HegeA
M
2019-06-10
MarinaF
Veldig bra produkter
E
2018-12-19
ElnaE
B
2018-02-21
bodilmarita c
🤗
T
2017-12-28
TrudeL
Page of 2
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO-pakke - iGlow Vippeserum & Magnetic Lash Mascara