iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Water Resistant Mascara middle image 0
-15%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/bofefeijerptrzvwrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/hiijqavwoaermorzvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Water Resistant Mascara

iGlow vippeserum
kr. 742,90kr. 874,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer & Water Resistant Mascara. Få fantastiske vipper med iGlow sitt nye vippeserum sammen med vannfast maskara som gir lengde og volum samtidig som den holder seg fin selv om man har rennende øyne eller om man trener hardt.

Les mer under produktinformasjon.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.


glo Skin Beauty - Water Resistant Mascara, Black

Vannavstøtende maskara fra glo Skin Beauty som holder hele dagen, gir lengde og volum samt en intens farge til vippene. Water Resistant Mascara holder seg fin selv om man har rennende øyne og under hard trening med mye svette. Fjernes med lunkent vann og øyesminkefjerner.

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (3)
Based on 3 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

3andre har lagt inn kommentarer
L
2021-05-12
LindaØdegården M
E
2020-01-02
evy.madsen
A
2020-03-11
anja.skogheim
Jeg er ikke fornøyd med produktet. Jeg har ikke fått hverken fyldigere vipper eller lengre. Vippene mine har blitt verre etter bruk av mascaraen og serum. De er flere plasser blitt kortere og mistet vipper på noen plasser. Så kommer ikke til å kjøpe dette igjen.
2020-03-31 11:17 repliedHei, dette var jo leit å høre, men jeg råder deg til å ikke gi opp enda😊 Serumet tilfører viktig næring og stimulerer til vekst slik at vippene kan vokse til sitt fulle potensiale. Vippene vil følge den naturlige syklusen sin selv om man bruker vippeserum og vi mister i snitt 1-4 vipper pr. dag. Når man bruker vippeserum så får man et større fokus på området og legger gjerne bedre merke til at vippene blir skiftet ut. Les gjerne mer om vippenes syklus her - www.iglow.no/vippesyklusen

Dersom du nå har opplevd å miste noen flere vipper enn normalt kan det være serumet har påvirket noen av vippene som var i ferd med å bli skiftet ut. Når en vippe faller av betyr det at hårsekken har begynt å produsere et nytt hår som befinner seg i vekstfasen. Vippetapet kan selvsagt oppleves litt overveldende, men så lenge det ikke har andre årsaker kan vi forsikre deg om at nye vipper vil vokse ut uansett, og da raskere og lengre enn før om du fortsetter å pensle. Du er fremdeles tidlig i proessen, så anbefaler deg derfor å fortsette bruk en stund til så skal du nok se at du får de flotte vippene du ønsker deg👍 Håper dette var til hjelp. Ta kontakt med oss på post@iglow.no dersom du har spørsmål og vi kan hjelpe videre😊 Hilsen iGlow
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Water Resistant Mascara