iGlow DUO -pakke - iGlow Lash Maximizer & "the Body Builder" Mascara middle image 0
-18%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/monifelmbojmrzrzrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/zqbokymooaboqarzvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO -pakke - iGlow Lash Maximizer & "the Body Builder" Mascara

iGlow vippeserum
kr. 629,76kr. 768,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer og "the Body Builder" maskara fra theBalm. Få fantastiske vipper med iGlows nye vippeserum sammen med en unik og bestselgende maskara fra theBalm. "the Body Builder" maskara styrker, løfter og bygger maksimalt volum til vippene med en klumpefri formel og svært pigmentert farge.

Les mer under produktinformasjon.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.


theBalm - What's Your Type? Mascara, "the Body Builder"

Maskara fra theBalm styrker, løfter og bygger maksimalt volum til vippene med en klumpefri formel og svært pigmentert farge. the Body Builder er vannavstøtende, vil ikke drysse eller svekkes i løpet av dagen og er derfor egnet for kontaktlinsebrukere. Spesielt utviklet med vitamin-e, panthenol, og bambus som styrker vippene til sitt fulle!

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (4)
Based on 4 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

4andre har lagt inn kommentarer
W
2021-04-01
wanjasoerensen
Virkelig fornøyd. 5 fortjente stjerner.
T
2021-03-22
ToneIren M
W
2021-05-16
wenche64
H
2021-03-30
HildeWalsø E
Maskaraen ga meg absolutt ingenting. Last maximizeren ser ut til å virke noe
2021-03-31 09:19 repliedHei😊 Så leit å høre at maskaraen ikke falt helt i smak. Hva man ser etter fra en maskara kan ofte være veldig individuelt, og derfor er det ikke alltid at alle vil være like fornøyd til enhver tid dessverre. Supert å høre at vippeserumet begynner å virke. Anbefaler deg å fortsette daglig bruk i noen uker til. Utifra når du kjøpte serumet har du nå penslet i ca 4 uker, og de fleste ser best effekt rundt uke 8. Lykke til, og hold oss gjerne oppdatert på hvordan det går❤️
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO -pakke - iGlow Lash Maximizer & "the Body Builder" Mascara