iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lashtopia - Mega-Volume Mascara middle image 0
-15%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/oaptmoijerptrzvwrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/grxofehimohiervwrz_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lashtopia - Mega-Volume Mascara

iGlow vippeserum
kr. 754,80kr. 888,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer og bareMinerals sin bestselger; Lashtopia Mega-Volume Mascara. Få fantastiske vipper med iGlows nye vippeserum sammen med en unik maskara som bygger opptil 10x så mye lengde og fylde.

Lashtopia har en formula som bygger megavolum og lengde med opptil 10 ganger. Formulert med nærende mineraler vil den myke formulaen løfte og separere vippene dine. Den store børsten finner også de minste vippene.

Få fantastiske vipper med det helt nye iGlow-vippeserumet! Perfekt for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker*.

Effektivt, trygt og skånsomt. Vegansk og ikke testet på dyr.

Se resultater fra våre kunder.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.bareMinerals Lashtopia - Mega-Volume Mascara, 12ml

Sort volummaskara fra bareMinerals med en formula som bygger megavolum og lengde med opptil 10 ganger. Mega-Volume Mascara inneholder nærende mineraler og en myk formula som løfter og separerer vippene. Stor børste som finner de minste vippene. Beveg børsten fra rot til tupp og i en sikksakk-bevegelse for best resultat.

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (10)
Based on 10 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

10andre har lagt inn kommentarer
A
2022-01-05
ali
Fornøyd kunde :)
S
2021-10-08
sofielykkeherbro
Veldig fornøyd med serumet, den funker! Mascaraen er fin når den nettopp er tatt på, men jeg opplever at den sverter av på huden.
T
2021-09-20
tmlund
A
2021-04-26
ArneR
M
2021-04-22
MariaS
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lashtopia - Mega-Volume Mascara