iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lash Lengthening Mascara middle image 0
-15%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/zqmofeijboptvwvwrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/hifeupqakyboqavwvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lash Lengthening Mascara

iGlow vippeserum
kr. 742,90kr. 874,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer og glo skin Beautys bestsegler; Lash Lengthening Mascara. Få fantastiske vipper med iGlows nye vippeserum sammen med en unik maskara som gir lengde og fylde. Maskaraens unike børste separerer og forlenger vippene fra innerst til ytterst.

Les mer under produktinformasjon.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de de første første dagene. dagene. Test Test gjerne gjerne med med litt litt serum serum på på underarmen underarmen 24 24 timer timer før før bruk. bruk. Får Får du du serum serum inn inn på på øynene, øynene, skyll skyll med med lunkent lunkent vann. vann. Skal Skal ikke ikke brukes brukes av av gravide, gravide, ammende ammende eller eller personer personer som som gjennomgår gjennomgår kjemoterapi. kjemoterapi. Anbefalt Anbefalt aldersgrense aldersgrense er er 18 18 år. år. NB: NB: Les Les medfølgende medfølgende bruksansvisning bruksansvisning grundig grundig før før bruk.


glo style="font-size:14px;"> glo Skin Skin Beauty Beauty - - Lash Lash Lengthening Lengthening Mascara, Mascara, Black Black

Maskara


Maskara fra fra glo glo Skin Skin Beauty Beauty som som gir gir lange lange og og flotte flotte vipper vipper med med en en fleksibel fleksibel børste. børste. Separerer Separerer og og forlenger forlenger vippene vippene med med en en unik unik børste børste som som enkelt enkelt finner finner de de små små hårene hårene i i øyekroken øyekroken og og nedre nedre vippelinje. vippelinje. Brukes Brukes alene alene eller eller over over Lash Lash Thickener Thickener & & Conditioner Conditioner for for optimalt optimalt resultat. resultat. Gir Gir pleie pleie og og næring næring til til vippene vippene med med innhold innhold av av antioksidanter antioksidanter av av vitamin vitamin A, A, C, C, E E og og grønn grønn te-ekstrakt. te-ekstrakt.GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (9)
Based on 9 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

9andre har lagt inn kommentarer
E
2021-12-27
enisa.h.o
V
2021-03-26
VanesaE
K
2021-03-12
KjerstiD
N
2020-12-30
NiloofarA
E
2020-11-07
ElseB
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Lash Lengthening Mascara