iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Jica Lash Extension Treatment middle image 0
-15%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/hinifelmerjmvwvwvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/fekyoahivwptrzvwvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ijzqgrvwkybomorzvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Jica Lash Extension Treatment

iGlow vippeserum
kr. 618,80kr. 728,00
Kjøp
Duo-pakke med iGlow Lash Maximizer og Jica Lash Extension Treatment. Få fantastiske vipper med iGlows nye vippeserum og Jica Lash som består av fibre som påføres mellom to lag av maskara. Gir vippene dine lengde og volum på noen sekunder!

Les mer under produktinformasjon
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

Nye iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier, for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet – samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da de kan hindre serumet i å synke inn i huden din så effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke.


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.Jica Lash Extension Treatment

Eksklusive behandling som gir en illusjon av lange, sterke, volumiøse vipper umiddelbart. Passer til alle, fra blonde til brunetter.Bruk: Påfør maskara. Mens den fortsatt er våt, påfør Jica Lash fibre med en rullende bevegelse med børsten. Dryss gjerne av litt fibre fra børsten før du legger på. For å unngå løse fibre å drysse under øyet, bøy deg lett fremover og hold eventuelt et speil under deg mens du påføres Jica Lash fibre. Legg et nytt lag med maskara. Du vil nå se at vippene er både tykkere og lengre. Fjernes enkelt med vanlig øyesminkefjerner. Ideel for kontaktlinsebrukere. Hvis noen fibre kommer inn på øyet vil det løses opp av seg selv. Ved irritasjon, skyll med vann. Jica Lash skal vare i 4 måneder dersom det brukes daglig.

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (5)
Based on 5 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

5andre har lagt inn kommentarer
A
2021-05-31
AinaS
S
2020-12-16
SusanneBeate N
Har bestilt Vipp Serum fra deg i mer enn 4 år, og jeg er veldig fornøyd. Jica Extensions-Treatment: Fyldigere øyevipper .. liker det!
H
2020-03-15
hillemi
S
2020-02-02
SiljeGiseth D
J
2020-09-28
jeanettehagen79
Kan ikke skrive om det er bra eller ikke akkurat nå, begynte å bruke det for noen dager siden 😊 men jeg satser på at det fungerer slik som det reklameres for 🤞
2020-10-01 10:44 repliedVi er sikker på at du skal bi fornøyd, men ikke nøl med å kontakte oss om du har noen spørsmål ang. bruk eller om vi kan hjelpe på en annen måte. Husk å ta et godt førbilde av vippene dine. Da blir det enklere å følge med på fremgangen, samtidig som det er veldig gøy å kunne sammenligne før og etter. Lykke til! Hilsen oss i iGlow
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow DUO-pakke - iGlow Lash Maximizer & Jica Lash Extension Treatment