BrassyBra Brysttape - Caramel, C-D
 middle image 0
-40%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/grmooalmkyptnirzrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/upmokylmkyjmnivwvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/lmmooalmkyptferzrz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/erfeoaijoajmfevwvw_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/rznikylmkyjmnirzvw_thumb_71_53.jpeg

BrassyBra Brysttape - Caramel, C-D

Brassybra
kr. 239,40kr. 399,00
Kjøp
Brysttape som løfter, former og støtter dine bryst, samtidig som den er usynlig. Brassybra etterligner huden din ved å puste og strekke seg slik som huden gjør, samtidig som den er behagelig å ha på. Det er en glimrende måte å få støtte uten å bruke en vanlig BH. Brysttapen og dens unike feste-egenskaper gjør den ideell for alle størrelser. Brassybra kan også håndtere svette og vann uten problemer, slik at du til og med kan bade uten å være redd for at den faller av.

Brassybra kan brukes hvor en vanlig BH ikke vil fungere. Den er laget for alle kjoler med dype utringninger, halter neck og åpen rygg. Du kan også forme og tilpasse din Brassybra ved hjelp av en saks (best å gjøre dette etter at den er satt på.) Brassybra er latex-fri og allergivennlig.

Brassybra er et engangsprodukt. Du kan bare bruke den en gang, men det følger med tre par i hvert Brassybra kit!

Les mer om BrassyBra under produktinformasjon.
Lignende produkter
-40%
kr. 239,40
kr. 399,00
Kjøp
-40%
kr. 239,40
kr. 399,00
Kjøp
-20%
kr. 119,20
kr. 149,00
Kjøp
Produktinformasjon
BrassyBra Brysttape - Carmel
En eksklusiv boks
Tre par Brassybra®
Tre par nipple covers
Finnes i fargene VANILLA, LICORICE, CARAMELHva er Brassybra?
Brassybra er brysttape som etterligner huden ved å puste og strekke seg på samme måte. Limet til brysttapen er varmeaktivert av kroppstemperaturen din og lar deg bevege deg fritt uten å falle av. Du kan også bruke den mens du svømmer. Brassybra løfter, former og støtter.

Kan Brassybra falle av?
Før du påfører Brassybra skal huden din være ren, fri for oljer og kremer. Det er viktig at brysttapen varmeaktiveres av kroppstemperaturen din, og at du påfører den minst 30 minutter før du går ut. Dette redusere risikoen for at Brassybra faller av.

Fjerne Brassybra
Vi anbefaler bruk av vegetabilsk olje / babyolje når du skal fjerne BrasssyBra. Påfør direkte på brysttapen og fjern den forsiktig. Å ta en varm dusj samtidig som du bruker vegetabilsk olje / babyolje er et alternativ. Ikke trekk av deg Brassybra som et plaster, det er viktig å være tålmodig og ta deg god tid, ellers kan du forårsake hudirritasjon og i verste fall skade.

Hudskade? Brassybra er produsert under meget strenge forhold, det er blitt brukt en veldig spesiell hypoallergenisk lim som gir godt tak, men som likevel er skånsom å bruke på huden. I det usannsynlige tilfellet Brassybra forårsaker hudskader, kan det være flere årsaker til dette, for eksempel; feil bruk, bruk lenger enn anbefalt, eller at du bruker brysttapen flere dager på rad, uforsiktig fjerning, løfter bh-tapen for høyt eller så er man allergisk (sensitiv) mot tapen. Hvis du opplever utslett, flekker, kløe eller lignende symptomer, må du fjerne tapen og slutte å bruke øyeblikkelig.

Rynker i din Brassybra
Dette er normalt, men heldigvis vises det ikke når du har klær på. Dette skyldes at brystet er løftet og huden trekkes sammen.

Danse, bade eller dusje?
Brassybra er veldig elastisk, den lar deg danse så lenge du vil uten at den faller av. Brassybra etterligner huden ved å puste, slik at den tørker raskt etter at den blir våt. Svømming er også mulig siden den er så tøyelig at den former seg til brystet, men også på grunn av det unike limet.

Hvor lenge / ofte kan jeg bruke Brassybra?
Det er ikke anbefalt å bruke BrassyBra mer enn 8 timer. Brysttapen er heller ikke ment å brukes daglig, dette skyldes at limen gir en peeling effekt til huden når du fjerner Brassybra. Når den fjernes, fjerner Brassybra også døde hudceller slik at området der tapen er blitt påført trenger å hvile. Anbefalt bruk er derfor en gang i uken.

Kan jeg bruke Brassybra flere ganger?
Brassybra er en engangs-brysttape, men det er 3 par i hvert sett!

Viser Brassybra med klær på?
Nei, Brassybra er laget for å etterligne huden din så mye som mulig. Brysttapen løfter, former og støtter brystet ditt uten å være synlig når du har på deg klær. Det er mulig å forme litt ved å bruke saks, ta gjerne på Brassybra før du justerer den til klær, men pass på at du ikke beskjærer for mye, da kan Brassybra miste effekten.

Kan BrassyBra tilpasses klær?
Du kan klippe og forme brysttapen. Ta den på før du justerer den til klærne, men ikke kutt mer 0,5-1 tommer på hver side, hvis du klipper mer, kan Brassybra miste effekten.

Jeg er litt rød der båndet har vært!
Noen kan oppleve dette. Dette skyldes at brysttapen øker blodsirkulasjonen i området der det brukes. Dette normalt, og forsvinner etter en liten stund.

Når du ikke skal bruke Brassybra!
Hvis du har diabetes, tape-allergier eller veldig sensitiv hud, anbefales det ikke å bruke Brassybra.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (0)
Ingen omtaler ennåSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

0andre har lagt inn kommentarer
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBrassybraBrassyBra Brysttape - Caramel, C-D