blinc - Lash Primer middle image 0
-35%
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/tpoaptkykyvwhinirz_thumb_71_53.jpeg
https://henrik.iglow.no/images/public/thumb/71/53/lmmozqoarzgrernivw_thumb_71_53.jpeg

blinc - Lash Primer

Blinc
kr. 181,35kr. 279,00

Du vil motta varsel når produktet er tilbake på lager

Primer fra fra blinc blinc som som bygger bygger volum volum og og fylde fylde til til vippene vippene dine dine ved ved å å legge legge en en base base rundt rundt hver hver øyenvipp øyenvipp og og dermed dermed forsterkes forsterkes maskara-effekten. maskara-effekten. En En vitaminberiket vitaminberiket conditioner conditioner og og lash lash primer primer som som styrker styrker vippene vippene dine dine og og hindrer hindrer dem dem å å knekke. knekke. Kan Kan brukes brukes både både under under maskara maskara på på dagtid dagtid og og om om natten natten som som en en behandling behandling for for sterkere sterkere og og sunnere sunnere vipper. vipper.

Bruk

Bruk ett ett eller eller to to strøk strøk før før du du legger legger din din maskara. maskara. Påfør Påfør ett ett strøk strøk maskara maskara og og la la den den "sette "sette seg" seg" i i 30 30 sekunder. sekunder. Fortsett Fortsett med med eventuelt eventuelt nytt nytt lag lag med med primer primer og og la la den den også også tørke. tørke. Fortsett Fortsett videre videre med med maskara. maskara. Fjernes Fjernes med med lunkent, lunkent, varmt varmt vann. vann. Kan Kan også også brukes brukes på på brynene brynene for for å å gjøre gjøre dem dem fyldigere. fyldigere.
Produktinformasjon
Bruk en eller to strøk før du legger på mascara. Kan også brukes på brynene for å gjøre dem fyldigere. Påfør ett strøk og la det "sette seg" i 30 sekunder. Fortsett å ta på til ønsket volum, lengde og separasjon er oppnådd. La den "sette seg" mellom strøkene. Ta på mascara. Fjernes med varmt vann.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (2)
Based on 2 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

2andre har lagt inn kommentarer
R
2017-03-16
randieqology
L
2015-08-14
LindaR
Denne er jeg også superfornøyd med. 😊 Jeg bruker den i forbindelse med vippeserumet og har fått så flotte øyenvipper at folk tror jeg har vært og ratt vippeextenciton😊 Hadde ikke så flotte vipper som tenåring engang som jeg har nå😊😊
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBlincblinc - Lash Primer